Një pastë e përqëndruar që mburret me shijen autentike të arrave me cilësi të lartë, e përkryer për krijimin e xhelatit që është i ngrohtë dhe kremoz në qiellzë dhe është i mrekullueshëm për muajt e dimrit
Një Paste e koncentruar e krijuar me çokollatën më të famshme të Piemonte, me një aromë të parealizueshme të kakaos dhe noisettes perfekte si për krijimet e xhelatit ashtu edhe të pastiçerisë.
Pastë me shije kikiriku të kripur, të pasuruar me copa kikirikësh të vërtetë. Kjo makarona është provuar të jetë një bestseller në Itali dhe jashtë saj.
Një pastë perfekte për të krijuar një akullore me një ngjyrë intensive. Shija e kësaj paste është e pasur dhe e plotë, ajo përbëhet nga aroma kryesore e vaniljes e kombinuar me aromën e agrumeve.
Përmirësimi i yndyrës që mund të përdoret si në proceset e nxehta ashtu edhe në ato të ftohta. Ajo përmirëson përbërjen e xhelatit duke e bërë atë më kremoze, përmirëson strukturën e saj, duke e bërë atë më të ngrohtë në shije dhe duke ngadalësuar shkrirjen në ekran.
Përmirësimi i textures me bazë proteinash që mund të përdoret në proceset e ftohta ose të nxehta. Ajo përmirëson strukturën e xhelatit duke i dhënë atij një strukturë kompakte, dhe një jetë më të gjatë raft në vitrinë.
Një përmirësues texture në formë paste për t'u përdorur në procesin e ftohtë. Përmirëson strukturën e xhelatos, veçanërisht aromës së frutave, pasi rrit kremin dhe tejkalimin.
Shija e pakrahasueshme e Kosit PreGel, xhelati më i famshëm i kosit në botë. Është gjithashtu perfekte për të shtuar një shije të veçantë në shumë ëmbëlsira pâtisserie.