Paste për të bërë një xhelatë kremoze dhe të pasur me shije bananeje. Fëmijët dhe të rriturit e duan këtë shije klasike, ajo mund të përdoret në shumë aplikime.
Paste për të bërë një xhelatë kremoze dhe të pasur me shije bananeje. Fëmijët dhe të rriturit e duan këtë shije klasike, ajo mund të përdoret në shumë aplikime.
Shija e pakrahasueshme e Kosit PreGel, xhelati më i famshëm i kosit në botë. Është gjithashtu perfekte për të shtuar një shije të veçantë në shumë ëmbëlsira pâtisserie.
Një produkt pluhur me shije kosi, i ëmbëlsuar me Stevia dhe i pasuruar me fibra. Është i përkryer për të bërë xhelatinë ose servirje të butë vetëm duke shtuar qumësht.
Pastë me shije kikiriku të kripur, të pasuruar me copa kikirikësh të vërtetë. Kjo makarona është provuar të jetë një bestseller në Itali dhe jashtë saj.
Një pastë e përqëndruar që mburret me shijen autentike të arrave me cilësi të lartë, e përkryer për krijimin e xhelatit që është i ngrohtë dhe kremoz në qiellzë dhe është i mrekullueshëm për muajt e dimrit