Një Paste e koncentruar e krijuar me çokollatën më të famshme të Piemonte, me një aromë të parealizueshme të kakaos dhe noisettes perfekte si për krijimet e xhelatit ashtu edhe të pastiçerisë.
Një pastë e përqëndruar që mburret me shijen autentike të arrave me cilësi të lartë, e përkryer për krijimin e xhelatit që është i ngrohtë dhe kremoz në qiellzë dhe është i mrekullueshëm për muajt e dimrit
Kjo paste e pastër ka një ngjyrë delikate beige dhe është e përsosur për të prodhuar një xhelatinë me një shije të ekuilibruar dhe të ëmbël që nuk është e tepërt. Pastë klasike noisette, me një ngjyrë delikate beige dhe aromë të ëmbël.
Paste ekzotike që mburret me aromën e ëmbël dhe delikate të arrës së kokosit, e përsosur për t'u shijuar gjatë gjithë vitit. Kjo paste mund të përdoret edhe në shumë aplikime pastë.
Pastë klasike Stracciatella me shije çokollate të errët. Një pallto Stracciatella e pasur dhe e shijshme me aromën klasike të çokollatës së errët që krijon shtresa krunchy, dekorative në sipërfaqen e xhelatit, dhe është gjithashtu e mrekullueshme për të varietetuar dhe dekoruar filxhanët.