Shija e pakrahasueshme e Kosit PreGel, xhelati më i famshëm i kosit në botë. Është gjithashtu perfekte për të shtuar një shije të veçantë në shumë ëmbëlsira pâtisserie.
Një përmirësues texture në formë paste për t'u përdorur në procesin e ftohtë. Përmirëson strukturën e xhelatos, veçanërisht aromës së frutave, pasi rrit kremin dhe tejkalimin.
Përmirësimi i textures me bazë proteinash që mund të përdoret në proceset e ftohta ose të nxehta. Ajo përmirëson strukturën e xhelatit duke i dhënë atij një strukturë kompakte, dhe një jetë më të gjatë raft në vitrinë.
Përmirësimi i yndyrës që mund të përdoret si në proceset e nxehta ashtu edhe në ato të ftohta. Ajo përmirëson përbërjen e xhelatit duke e bërë atë më kremoze, përmirëson strukturën e saj, duke e bërë atë më të ngrohtë në shije dhe duke ngadalësuar shkrirjen në ekran.
Një pastë perfekte për të krijuar një akullore me një ngjyrë intensive. Shija e kësaj paste është e pasur dhe e plotë, ajo përbëhet nga aroma kryesore e vaniljes e kombinuar me aromën e agrumeve.
Pastë me shije kikiriku të kripur, të pasuruar me copa kikirikësh të vërtetë. Kjo makarona është provuar të jetë një bestseller në Itali dhe jashtë saj.
Një Paste e koncentruar e krijuar me çokollatën më të famshme të Piemonte, me një aromë të parealizueshme të kakaos dhe noisettes perfekte si për krijimet e xhelatit ashtu edhe të pastiçerisë.
Një pastë e përqëndruar që mburret me shijen autentike të arrave me cilësi të lartë, e përkryer për krijimin e xhelatit që është i ngrohtë dhe kremoz në qiellzë dhe është i mrekullueshëm për muajt e dimrit