Loading...
- Сите
- Основи
- Неутрални, подобрители на т
- Пасти за млеко
- Овошни пасти
- Преливи
-
BASE DIAMANT 50
Топла процесна база со компактна текстура и благ вкус на млеко. Гарантира оптимално држење на витрината. -
BASE FRUTTOSA
Ова е класична основа за подготовка на овошни шербети со свеж и чист вкус. -
BASE SUBLIME 100
Топла процесна база која се карактеризира со висока содржина на немасни млечни цврсти материи; со нежен вкус на млеко, оваа основа дава одличен желато кој никогаш нема сјајна површина. -
BLACKBERRY FORTEFRUTTO C
Паста направена од боровинки, но со поинтензивна и поотворена боја, совршена за создавање на автентичен боровинки желато. -
BLACKBERRY FORTEFRUTTO N
Концентрирана Паста создадена со зрели, сукулентни црни боровинки кои се пофалат со темна и сјајна боја. -
CIOCCOBIANCO ПАСТА
Висококвалитетна паста која го претставува најдобриот вкус и арома на бело чоколадо. -
PIÙCREMOSO
Подобрувач на масти кој може да се користи и во топли и ладни процеси. Ја подобрува текстурата на желато со тоа што ја прави послаба, ја подобрува неговата структура, правејќи ја потопла по вкус и забавувајќи го топењето на дисплејот. -
АНАНАС ФОРТЕФРУТТО
Висококвалитетно, концентрирано тропско овошје Паста за правење вкусно желато од ананас.
-
BASE DIAMANT 50
Топла процесна база со компактна текстура и благ вкус на млеко. Гарантира оптимално држење на витрината. -
BASE FRUTTOSA
Ова е класична основа за подготовка на овошни шербети со свеж и чист вкус.
-
BASE SUBLIME 100
Топла процесна база која се карактеризира со висока содржина на немасни млечни цврсти материи; со нежен вкус на млеко, оваа основа дава одличен желато кој никогаш нема сјајна површина.
-
База Кремоза овошје
Основа која не содржи млечни деривати, идеална за добивање на многу кремаст шербет со високо превземање
-
База светло & stevia
Ладна процесна основа засладена со Стевија и збогатена со влакна, идеална за создавање на светло и вкусно овошје – или крем – желато на база.
-
ЕВО ВИТОРИЈА 100
Топла процесна основа со целосен вкус на млеко и крем, идеална за подготвување на кремаст желато кој повторно се суши на површината.
-
ЕКСПРЕС-КАПРИ 50
Топла и ладна база за процесирање совршена за готвачи со желато кои сакаат база на желато со интензивен вкус на крем.
-
ПАНА 50
Ладна и топла процесна основа за добивање на компактна структура на сладолет со нежен вкус на ванила.