Loading...
- Сите
- Основи
- Неутрални, подобрители на т
- Пасти за млеко
- Овошни пасти
- Преливи
BASE DIAMANT 50
Топла процесна база со компактна текстура и благ вкус на млеко. Гарантира оптимално држење на витрината.BASE SUBLIME 100
Топла процесна база која се карактеризира со висока содржина на немасни млечни цврсти материи; со нежен вкус на млеко, оваа основа дава одличен желато кој никогаш нема сјајна површина.BLACKBERRY FORTEFRUTTO C
Паста направена од боровинки, но со поинтензивна и поотворена боја, совршена за создавање на автентичен боровинки желато.BLACKBERRY FORTEFRUTTO N
Концентрирана Паста создадена со зрели, сукулентни црни боровинки кои се пофалат со темна и сјајна боја.CIOCCOBIANCO ПАСТА
Висококвалитетна паста која го претставува најдобриот вкус и арома на бело чоколадо.PIÙCREMOSO
Подобрувач на масти кој може да се користи и во топли и ладни процеси. Ја подобрува текстурата на желато со тоа што ја прави послаба, ја подобрува неговата структура, правејќи ја потопла по вкус и забавувајќи го топењето на дисплејот.АНАНАС ФОРТЕФРУТТО
Висококвалитетно, концентрирано тропско овошје Паста за правење вкусно желато од ананас.
BASE DIAMANT 50
Топла процесна база со компактна текстура и благ вкус на млеко. Гарантира оптимално држење на витрината.BASE SUBLIME 100
Топла процесна база која се карактеризира со висока содржина на немасни млечни цврсти материи; со нежен вкус на млеко, оваа основа дава одличен желато кој никогаш нема сјајна површина.
База Кремоза овошје
Основа која не содржи млечни деривати, идеална за добивање на многу кремаст шербет со високо превземање
База светло & stevia
Ладна процесна основа засладена со Стевија и збогатена со влакна, идеална за создавање на светло и вкусно овошје – или крем – желато на база.
ЕВО ВИТОРИЈА 100
Топла процесна основа со целосен вкус на млеко и крем, идеална за подготвување на кремаст желато кој повторно се суши на површината.
ЕКСПРЕС-КАПРИ 50
Топла и ладна база за процесирање совршена за готвачи со желато кои сакаат база на желато со интензивен вкус на крем.
ПАНА 50
Ладна и топла процесна основа за добивање на компактна структура на сладолет со нежен вкус на ванила.