Протеински подобрувач на текстурата кој може да се користи во ладни или топли процеси. Ја подобрува структурата на желатото, давајќи му компактна структура, и подолг временски временски долг временски временски растојаие во витрината.
Подобрувач на текстурата во форма на паста која ќе се користи во процесот на студ. Ја подобрува структурата на желатото, особено желатото со вкус на овошје, бидејќи ја зголемува кремаста и обвивка.
Совршена паста за создавање сладолед со интензивна боја. Вкусот на оваа паста е богат и комплетен, се состои од главниот вкус на ванила во комбинација со аромата на цитрусни овошја.
Концентрирана Паста создадена со најпознатото чоколадо од Пиемонте, пофалувајќи се со неодолив вкус на какао и лешници совршени и за желато и за креациите на пециво.