• Подобрувач на текстурата во форма на паста која ќе се користи во процесот на студ. Ја подобрува структурата на желатото, особено желатото со вкус на овошје, бидејќи ја зголемува кремаста и обвивка.
  • ПРОТЕИНГЕЛ

    2.151,00 ден
    Протеински подобрувач на текстурата кој може да се користи во ладни или топли процеси. Ја подобрува структурата на желатото, давајќи му компактна структура, и подолг временски временски долг временски временски растојаие во витрината.
  • PIÙCREMOSO

    1.914,00 ден
    Подобрувач на масти кој може да се користи и во топли и ладни процеси. Ја подобрува текстурата на желато со тоа што ја прави послаба, ја подобрува неговата структура, правејќи ја потопла по вкус и забавувајќи го топењето на дисплејот.

Title

Go to Top