Loading...
- Të gjitha
- Bazat
- Neutralët, përmirësuesit e textures dhe stabili
- Pasta qumështi
- Pasta frutash
- Garnitura
ANGEL BLUE
Një pastë kremoze ideale për fëmijët për shkak të ngjyrës blu dhe aromës së bananes. Ajo mund të kombinohet me Arabeschi® Arcobaleno.Base Cremosa Fruit
Një bazë që nuk përmban derivate qumështi, ideale për marrjen e një sorbeti shumë kremoz me tejkalim të lartëBASE DIAMANT 50
Bazë me proces të nxehtë me një teksturë kompakte dhe aromë qumështi. Garanton një mbajtje optimale në vitrinë.BAZA SUBLIME 100
Një bazë e nxehtë procesi e karakterizuar nga përmbajtja e lartë e lëndëve të ngurta qumështi pa yndyrë; me një shije delikate qumështi, kjo bazë prodhon një akullore të shkëlqyer që nuk ka kurrë një sipërfaqe me shkëlqim.BAZË FRUTTOSA
Kjo është një bazë klasike për përgatitjen e sherbeteve të frutave me aromë të freskët dhe të pastër.BLACKBERRY FORTEFRUTTO C
Një pastë e bërë nga boronica, por me një ngjyrë më intensive dhe më të hapur, e përsosur për të krijuar xhelatinë autentike boronice.BLACKBERRY FORTEFRUTTO N
Paste e koncentruar e krijuar me blackberries të pjekura dhe succulente që mburren me një ngjyrë të errët dhe të shndritshme.BRUMI TRADICIONAL I ARRËS SË KOKOSIT
Paste ekzotike që mburret me aromën e ëmbël dhe delikate të arrës së kokosit, e përsosur për t'u shijuar gjatë gjithë vitit. Kjo paste mund të përdoret edhe në shumë aplikime pastë.
Base Cremosa Fruit
Një bazë që nuk përmban derivate qumështi, ideale për marrjen e një sorbeti shumë kremoz me tejkalim të lartë
BASE DIAMANT 50
Bazë me proces të nxehtë me një teksturë kompakte dhe aromë qumështi. Garanton një mbajtje optimale në vitrinë.
BAZA SUBLIME 100
Një bazë e nxehtë procesi e karakterizuar nga përmbajtja e lartë e lëndëve të ngurta qumështi pa yndyrë; me një shije delikate qumështi, kjo bazë prodhon një akullore të shkëlqyer që nuk ka kurrë një sipërfaqe me shkëlqim.
BAZË FRUTTOSA
Kjo është një bazë klasike për përgatitjen e sherbeteve të frutave me aromë të freskët dhe të pastër.
DRITA BAZË & STEVIA
Një bazë procesi të ftohtë e ëmbëlsuar me Stevia dhe e pasuruar me fibra, ideale për krijimin e frutave të lehta dhe të shijshme – ose kremit – xhelatinë me bazë.
EVO VITTORIA 100
Baza e procesit të nxehtë me një shije të plotë qumështi dhe kremi, ideale për përgatitjen e një xhelati kremoz që reamins thahet në sipërfaqe.
EXPRESS-CAPRI 50
Baza e procesit të nxehtë dhe të ftohtë, perfekte për kuzhinierët e xhelatos që duan një bazë gelato me një shije intensive kremi.
PANNA 50
Një bazë procesi e ftohtë dhe e nxehtë për të marrë një strukturë kompakte akulloreje me një aromë delikate vanilje.